Græs

Ny Amtoftgaard

Vi har hvert år fornøjelsen af at tage 25-35 heste ind i sommergræsning, på de mange store gode enge vi har til rådighed, fra Maj til Oktober.

 

Det er et krav at hesten er håndterbare, og som minimum stivkrampevaccineret. De skal være tjekket for orm, og eventuelt behandlet, senest en uge før de lukkes på græs. Det er vigtigt at hesten ankommer forholdsvis nybeskåret, da det ikke er nemt lige at tage den på stald for en beskæring midt sommer, når de går ude på de store folde.

 

Der er mulighed for at få hesten vaccineret ved ankomst, og ormebehandling er også en mulighed, dog skal der så afregnes for at hesten står på stald/jordfold en uges tid, inden den lukke ned på græs med de andre, for at undgå smitte.

 

Priserne varierer lidt alt efter hestens alder - og vi kan ikke altid love at der er plads til din hest i den rette flok, så hvis du vil være helt sikker, så book i god tid.

Som udgangspunkt er perioden fra start Maj, og indtil sidst i September eller først/midt i Oktober. Det kommer en på vejr og vind, og hvordan græsset gror.

 

  • Ungheste, 1 år: 150,- pr måned - sæsonpris 750,- kr
  • Ungheste, 2 år: 200,- pr måned - sæsonpris 900,- kr
  • Ungheste, 3 år: 250,- pr måned - sæsonpris 1000,- kr
  • Heste over 4 år: 250,- pr måned - sæsonpris 1000,- kr
  • Hopper med føl: 250,- pr måned. Fold med andre følhopper, sæsonen slutter 15/9

 

Alle priser er inkl moms, og dækker hestens ophold, inkl græs og mineraler, samt supplerende hø hvis sommervejret giver begrænsede mængder græs.

Skulle uheldet ske, er ophold på stald ved skader naturligvis inkluderet i prisen, indtil hesten kan flyttes hjem eller tilbage på folden.

 

Det er naturligvis muligt undervejs at tage hesten på stald, for eventuel smed eller dyrlæge, og vi hjælper gerne til i det omfang vi kan. Men vær opmærksom på at foldene lægger 1-4 km fra stald og hus, så i nogen tilfælde kan det være mest optimalt at den hentes med trailer (vores kan naturligvis lånes) Er din hest nem og godt vant til håndtering kan det i mange tilfælde arrangeres at eventuel vaccination eller beskæring klares på folden - efter nærmere aftale med smed eller dyrlæge.

Copright  © Ny Amtoftgaard - All rights reserved