Repro

Reproduktion..


Selvom vi endnu ikke tilbyder frost- eller kølesæd fra vores egne hingste, så kan vi stadig tilbyde en vifte af services til din(e) hoppe(r) - også hvis du gerne vil have dem ifolet med andre hingste end vores.


Husk - vi servicerer alle racer, ikke kun islændere !


Der er mulighed for opstaldning og inseminering af din hoppe hér, hvor vi i samarbejde med vores dygtige dyrlæge får scannet og klargjort din hoppe til inseminering, og herefter kan sæden sendes direkte hertil, eller vi kan tilbyde at hente det for dig, hvis det eksempelvis haster (hvis hoppen skal insemineres samme dag) eller hvis hingstens ejer ikke har mulighed for at sende det hertil, eller ikke kan få det sendt hurtigt nok.


Der er også mulighed for at jeg kører hjem til dig og inseminerer din hoppe, og igen med mulighed for at sæden kan sendes hertil, eller hjem til dig selv, eller jeg kan hente det på vejen, enten hos hingsteejer eller ved opsamlingssted. Der er typisk gode muligheder for at få sendt sæd med de faste ruter til forskellige steder langs motorvejene rundt omkring, hvor du så enten selv kan afhente det, eller jeg kan sørge for det.


Alt i alt er det en nem, og ikke mindst fleksibel, løsning vi kan tilbyde, hvor prisen afhænger af hvor meget tid du selv har til at sørge for at bestille og afhente osv. Der er ikke tillæg for aften og weekend, og jeg har -i sæsonen- mulighed for at rykke ud med kort varsel, hvis eksempelvis dyrlægens scanning viser at din hoppe skal insemineres indenfor max 24 timer. 

Det kræver naturligvis at hingsteejer er med i processen og kan tappe sæd eller har noget på lager, så det er vigtigt at du sørger for at have en god dialog dér også.


Uanset hvilken løsning du vælger er der altså mulighed for at skræddersy et forløb der passer ind i dine egne planer og ønsker, så det kan køre så gnidningsløst som muligt.


Priser


Prisen aftales altid individuelt, da der kan være mange faktorer der spiller ind, men herunder kan du se et par eksempler på hvad det kan koste. 


Inseminering hér hos os:

(OBS - hoppen SKAL være cem-testet hvis den skal opstaldes hos os)


Opstaldning, 100 + moms pr dag, inkl grovfoder og/eller græs.

(opstaldning på græsfold, fra inseminering til hoppen kan scannes: 40 + moms pr dag.)

Scanning: fra 600 + moms

Inseminering: 500 + moms for første gang, derefter 350 + moms, hvis behov for flere gange i samme brunst.

Afhentning af sæd: 4,- kr + moms, pr km.

(eks, afhentning Aalborg N, ca 600 + moms)

Skylning af hoppe, efter endt brunst: fra 300 + moms


Inseminering hjemme hos dig selv - du sørger selv for at få sæd hjem, eller sørger for at det leveres her hos os.

Indenfor 50km herfra: 800 + moms

Derudover afregnes 3,- kr + moms pr. km.


Inseminering, inkl afhentning af sæd:

Inseminering: 300 + moms + 3,- kr + moms pr kørt km.

(eks, afhentning af sæd i Aalborg - inseminering af hoppe i viborg = ca 1350 + moms)


Har du 3 eller flere hopper der skal insemineres henover sæsonen, eller kommer du i den situation at din hoppe/hopper har brug for flere forsøg, giver vi 10% rabat på tur nr. 4 og derefter.

Har du mange hopper kan der aftales særskilt pris, hvis du vælger os til hele sæsonen, med mulighed for eksempelvis samlet afregning istedet for fakturering pr gang, mm.


Ring eller skriv, og hør nærmere - tlf. 30137793 - mail mobil@amtoftgaard.dk