Salg

Salgsheste - avls- og rideheste:


Ved køb af hopper herfra, kan bedækning ved en af vores hingste naturligvis medkøbes med rabat, ligesom vi kan sørge for inseminering til nedsat pris, hvis du ønsker hingst udefra.

Vi er åbne for køb med eller uden de føl de drægtige hopper bærer på  - skriv eller ring, og hør nærmere.


Der er mulighed for at hopperne kan blive gående hér indtil forår/sommer, og eventuelt ifoles igen inden deser videre.


Isold fra Foldbjerghus- lille, men robust ride/avlshoppe med super skønt sind. Sød og nem hest der kan fungere med de fleste ryttere - let til tølt. Kan rides ud alene på tur. Er ikke meget redet på bane. Født i 2015, ca. 133 i stg, men god bredde, rigtig gode bevægelser. Lys brun /"exmoor-brun" - meget smuk. Ifolet med Angantur fra Lambanesi, og har termin i Maj. Opstaldet nær Frederikshavn indtil efter foling, hvor også mor og flere søskende kan ses.
Pris: 45.000,- inkl moms


Saga fra Oren - født 2003 - sød og yderst fornuftig hoppe, efter Hljómur fra Brun, og mor er 1.kl hoppen Krafla fra Tornen, som har 1.præmie for afkom. 

Saga selv er kåret med 7,87 - og laver virkelig fine afkom. Sælges kun da vi allerede har 2 gode hoppeafkom efter hende, som vi gerne vil beholde.

Saga er drægtig med Sokki fra Omø, og har termin midt i Juni - og kan eventuelt købes uden det kommende føl.

Pris: 25.000,- ex. føl i 2024 /45.000,- inkl føl i 2024Skriv eventuelt og hør nærmere, hvis der er noget specielt du søger.


Salgsheste - føl & rideheste:


Ved køb af unghest kan plads på unghestefold/sommergræs i 2024 medfølge, hvis man ønsker det.

Unghopper over 3 år, kan ifoles ved en af vores hingste, med rabat, eller inseminering kan arrangeres med rabat, hvis du ønsker hingst udefra.


Udlån/udleje:

Vi har flere spændende unghopper fra 2021, som kan ifoles her i 2024 - men da vi ikke selv vil ifole dem alle, er der mulighed for at leje en af disse til avl, her i sæson 2024-2025. Der er (stortset) frit valg ift. valg af hingst, men vi vil naturligvis gerne lige være med på råd.

Såfremt du ønsker at få hoppen insemineret, kan det ordnes herhjemme, til fordelagtig pris.


Du har naturligvis hesten som din egen i låneperioden, og afholder alle udgifter undervejs, på nær forsikringen.

Pris: aftales individuelt - eventuelt mulighed for "byttehandel"  hvis du efter føllet er fravænnet, eksempelvis kan tilride og træne hoppen, den efterfølgende vinter.


Sælges:


Astrid fra Ny Amtoftgaard, født 2023 mild og nem hoppeplag efter Angantyr fra Lambanesi, og morfar er Sigursteinn fra Austvadsholti. Forventes at blive omkring 138 cm, og 5gænger med masser af tølt. Hun er rødblak-broget med splash. Astrid kan eventuelt blive gående hér sommeren over på unghestefold, i lækkert terræn ned til fjorden.

Pris: 23.000,- inkl  moms


Iða fra Ny Amtoftgaard, født 2021 - stor elegant unghoppe efter Krókur fra Ytra-Dalsgerdi og med Hamur frá Þóroddsstöðum som morfar. Rødbroget med super godt udtryk, og let til tølt. Formodes at være 5gænger. Forventes at blive rimelig stor, nok omkring de 142-145cm. Hun har et yderst fornuftigt sind og er nem at håndtere. Iða er født lidt sent på sæsonen, idet vi først fik Krókur hjem fra udstationering i September det år, og det er derfor ikke sikkert at hun vil blive klar til ifoling i år, som 3 års.

Pris: 40.000,- inkl moms


Gunnlöð fra Ny Amtoftgaard, født 2022- utrolig smuk ung hoppe, brun med stor stjerne. Super skarp afstamning - far er Gúmi fra Strandarhöfði og mor er 1.kl hoppe Súla fra Dalvík. Gangarter over middel, viser ikke umiddelbart pas, men den er der nok et sted, når hun får rytter på. Forventes at blive omkring 137-138 i stg. Oplagt emne til stævner og eventuelt kåring, og som deluxe-ridehest og avlshoppe.

Pris: 35.000,- inkl moms


Lukka fra Ny Amtoftgaard, født 2022 - stor og lidt robust type, med dejlig mildt sind, meget cool og nem. Rødblak. Efter Angantýr fra Lambanesi og morfar er Garri fra Reykjavik. Forventes at blive 140+ og den helt rette type til dig der søger din kommende ridehest, med kapacitet til både stævner og gode skovture, og som kan rides af hele familien.

Pris: 28.000,- inkl moms


Rómur fra Ny Amtoftgaard, født 2022 - velproportioneret sort unghingst med 5 gode gangarter, efter Krókur fra Ytra-Dalsgerði og 1.kl mor Raketta fra Ketilstöd­um (mor til 1.kl hingst) Langbenet og god type - minder meget om sin far på bygningen. Forventes at blive 140+ cm. Går pt. på unghingstefold syd for Viborg, hvor der er betalt frem til foråret 2025. Spændende emne til både sport og gæðinga, og naturligvis masser af gode ture i skoven mm.

Pris: 35.000,- inkl moms