Salg

Salgsheste - avls- og rideheste:


Ved køb af hopper herfra, kan bedækning ved en af vores hingste naturligvis medkøbes med rabat, ligesom vi kan sørge for inseminering til nedsat pris, hvis du ønsker hingst udefra.


Isold fra Foldbjerghus- lille, men robust ride/avlshoppe med super skønt sind. Ultra-sød og nem hest der kan fungere med de fleste ryttere - let til tølt. Kan rides ud alene på tur. Er ikke meget redet på bane. Født i 2015, ca. 134cm i stg, men god bredde, rigtig gode bevægelser. Lys brun /"exmoor-brun" - meget smuk.

Har føl ved siden fra 2024 som ikke er til salg, men hun kan eventuelt ifoles igen hvis man ønsker det. 

Opstaldet nær Frederikshavn indtil videre. Prisen kan forhandles lidt, hvis man har plads og lyst til at få hende hjem her i sommer og så gå og hygge lidt om føllet, indtil fravænning. Vi betaler selvfølgelig alle udgifter til føllet.

Pris: 40.000,- inkl moms


Astrid fra Bakkegården - født 2004 - sød og enormt fornuftig avlshoppe, kåret med 7,54 total - 4.gænger med bl.a 8 for tølt.

Astrid har fået fjernet tænder for år tilbage, på grund af EOTRH - så hun kan ikke gå på totalt nedbidt græs, uden der er hø til rådighed ved siden af.

I vinterhalvåret har hun klaret sig rigtig fint med wrap og mineraler, og en anelse tilskudsfoder ligesom de andre drægtige hopper, så her er ikke nogen særlige ekstra-hensyn at tage.

Astrid er enormt sød og nem i al håndtering - og selvom man selvfølgelig godt kan se at hun ikke er helt ung længere, så er der stadig mange gode år  hende.

Hun har et hoppeføl ved siden (efter Krókur fra Ytra-Dalsgerdi) som også kan købes, hvis man ønsker det.

Hun går pt. ved Angantyr fra Lambanesi og forventes scannet drægtig snarest.

Mulighed for nedslag i pris, hvis du får hende hjem i sommer og hygger om hendes føl, indtil fravænning.

Pris: 25.000,- inkl moms.


Sunna fra Útibleiksstödum født 2017 - relativt stor rød hoppe med splash (blis + bagsok mm) som er importeret til DK i 2022 og viser ingen tegn på eksem.

Sunna har ikke verdens mest spændende afstamning, men hun viser rigtig fine bevægelser, og en fornuftig bygning. Hun er velrejst og med gode ben, og lang stærk ryg og fornuftige hove.

Hun har ikke oplevet så meget endnu, og er først lige påbegyndt tilridning nu her, men der er arbejdet rigtig meget med hende fra jorden hos tidligere ejer.

Hun sælges i samarbejde med tidligere ejer - og det er vigtigt at vi finder det rette hjem, derfor den lavere pris end man normalt ville forvente for sådan en ellers ret fin hoppe.

Pris: 22.500,- inkl moms.


Skriv eventuelt og hør nærmere, hvis der er noget specielt du søger.


Salgsheste - føl & rideheste:


Ved køb af unghest kan plads på unghestefold/sommergræs i 2024 medfølge, hvis man ønsker det.

Unghopper over 3 år, kan ifoles ved en af vores hingste, med rabat, eller inseminering kan arrangeres med rabat, hvis du ønsker hingst udefra.


Udlån/udleje:

Vi har flere spændende unghopper fra 2021 og 2022, som kan ifoles næste år (2025) - men da vi ikke selv vil ifole dem alle, er der mulighed for at leje en af disse til avl. Der er (stortset) frit valg ift. valg af hingst, men vi vil naturligvis gerne lige være med på råd.

Såfremt du ønsker at få hoppen insemineret, kan det ordnes herhjemme, til fordelagtig pris.


Du har naturligvis hesten som din egen i låneperioden, og afholder alle udgifter undervejs, på nær forsikringen.

Pris: aftales individuelt


Sælges:


Astrid fra Ny Amtoftgaard, født 2023 mild og nem hoppeplag efter Angantyr fra Lambanesi, og morfar er Sigursteinn fra Austvadsholti. Forventes at blive omkring 138 cm, og 5gænger med masser af tølt. Hun er rødblak-broget med splash. Astrid kan eventuelt blive gående hér sommeren over på unghestefold, i lækkert terræn ned til fjorden.

Pris: 25.000,- inkl  moms


Iða fra Ny Amtoftgaard, født 2021 - stor elegant unghoppe efter Krókur fra Ytra-Dalsgerdi og med Hamur frá Þóroddsstöðum som morfar. Rødbroget med super godt udtryk, og let til tølt. Formodes at være 5gænger. Forventes at blive rimelig stor, nok omkring de 142-145cm. Hun har et yderst fornuftigt sind og er nem at håndtere. Iða er født lidt sent på sæsonen, idet vi først fik Krókur hjem fra udstationering i September det år, og det er derfor ikke sikkert at hun vil blive klar til ifoling i år, som 3 års.

Pris: 38.000,- inkl moms


Gunnlöð fra Ny Amtoftgaard, født 2022- utrolig smuk ung hoppe, brun med stor stjerne. Super skarp afstamning - far er Gúmi fra Strandarhöfði og mor er 1.kl hoppe Súla fra Dalvík. Gangarter over middel, viser ikke umiddelbart pas, men den er der nok et sted, når hun får rytter på. Forventes at blive omkring 137-138 i stg. Oplagt emne til stævner og eventuelt kåring, og som deluxe-ridehest og avlshoppe.

Pris: 36.000,- inkl moms


Rómur fra Ny Amtoftgaard, født 2022 - velproportioneret sort unghingst med 5 gode gangarter, efter Krókur fra Ytra-Dalsgerði og 1.kl mor Raketta fra Ketilstöd­um (mor til 1.kl hingst) Langbenet og god type - minder meget om sin far på bygningen. Forventes at blive 140+ cm. Går pt. på unghingstefold syd for Viborg, hvor der er betalt frem til foråret 2025. Spændende emne til både sport og gæðinga, og naturligvis masser af gode ture i skoven mm.

Pris: 30.000,- inkl moms


Knútur fra Ny Amtoftgaard, født 2023 - stor smuk vallak (kastreret forår 2024) efter Krókur fra Ytra-Dalsgerdi og Perla fra Höfn. Mor er stor robust ridehoppe, der både har været en god avlshoppe, og været brugt til ridnign for børn og voksne, herunder flere sæsoner med turist-ridning mm.

Knútur er velhåndteret og nem i omgang, og sælges for bekendt, der desværre må af med alle sine heste. Derfor ingen moms,

Pris: 25.000 - hjem før pris.


Føl 2024: Ved køb af føl sørger vi for chip og pas, og den første beskæring, inden afrejse. Vaccination kan arrangeres til fornuftig pris.

Det er evt. muligt at betale 5000,- ved reservation, og resten senest 30 dage før fravænning, dette aftales dog altid separat.

Vær opmærksom på at prisen på føllene stiger i takt med alderen.


Tristan fra Ny Amtoftgaard - kæmpestor og bredt bygget hingsteføl efter 1.kl hingst -  Triton fra Marianesminde.
Mor er Völva fra Keldudal, efter gammur fra Steinnesi og superhoppen Venus fra Keldudal, kåret med 8,25 og bl.a mor til afdøde valur fra Keldudal, som havde 8,80 for rideegenskaber !

Tristan forventes at blive kæmpestor, og en rigtig "herrehest" med både højde og bredde til den store/langbenede rytter.

Pris: 22.500,- inkl moms


Anna fra Ny Amtoftgaard - mild og sød kulsort hoppeføl efter Krókur fra Ytra-Dalsgerdi og 2.kl hoppen Astrid fra Bakkegården (også til salg)

Anna er 5-gænger og viser både tølt og trav på marken. Hun er godt sat sammen, virkelig gode ben og god front. Hun forventes at blive relativt robust bygget, men uden at være decideret tung.

Anna er føllet der normalt ikke ville være til salg - men da vi i år har fået hele 4 hoppeføl efter Krókur, er der nu mulighed for at købe den ene :-)

Pris: 25.000,- inkl moms


Sólfaxi fra Ny Amtoftgaard - flot langbenet hingsteføl efter Sokki fra Omø, og Maistjerna fra Nyjabæ, kåret med 7,70.

Maistjerna er allerede mor til 3 stk 1.kl hingste !!

Sólfaxi er samme farve som faren, nemlig palomino-blak-broget, med stjerne, og er yderst udtryksfuld og køn.

Han er 5gænger og viser god skridtlængde og en mildt og nysgerrigt sind.

Pris: 25.000,- inkl moms


Solfari fra Ny Amtoftgaard - yderst velbygget hingsteføl efter Sokki fra Omø og god 2.kl kåret mor (7,87) Saga fra Oren. age er efter 1.kl hingsten Hljómur fra Brún og moren er Krafla fra Tornen, som er afkomskåret.

Solfari er stor og viser alle 5 gangarter på marken - og så er han moldott-blak-broget, så her er virkelig smæk på både farver og bevægelser.

Pris: 25.000,- inkl moms


Køb 2 hingsteføl samlet, og få en ekstra god pris ;-)