Salg

Salgsheste - avls- og rideheste:


Ved køb af hopper herfra, kan bedækning ved en af vores hingste naturligvis medkøbes med rabat, ligesom vi kan sørge for inseminering til nedsat pris, hvis du ønsker hingst udefra.

Vi er åbne for køb med eller uden de føl de drægtige hopper bærer på  - skriv eller ring, og hør nærmere.


Der er mulighed for at hopperne kan blive gående hér indtil forår/sommer, og eventuelt ifoles igen inden de rejser videre.


Isold fra Foldbjerghus - lille, men robust ride/avlshoppe med super skønt sind. Nem hest der kan fungere med de fleste ryttere - let til tølt. Kan rides ud alene på tur. Er ikke meget redet på bane. Født i 2015, ca 133 i stg, men god bredde. Lys brun /"exmoor-brun" - meget smuk. Ifolet med Angantur fra Lambanesi. 
Pris: 45.000,- inkl føl / 35.000,- ex. føl


Blökk fra Bjarnastódum - stor smuk sort hoppe efter tophingsten Blær fra Torfunesi, og med Smiður fra Miðsitju som morfar. Født i 2018 og omkring 140 i stg. kulsort og meget udtryksfuld. Meget mildt sind, bedst til en rytter/ejer der vil arbejde med hende stille og roligt. Ifolet med Bjartur fra Blesastódum.
Pris: 40.000,- inkl føl / 30.000,- ex. føl

Mulighed for leje 1-2 år.  Skriv for info.Salgsheste - føl & rideheste:


Ved køb af unghest kan plads på unghestefold/sommergræs i 2023 medfølge uden merpris, hvis man ønsker det.

Unghopper over 3 år, kan ifoles ved en af vores hingste, med rabat, eller inseminering kan arrangeres med rabat, hvis du ønsker hingst udefra.


Udlån/udleje:

Vi har flere spændende unghopper fra 2021, som kan ifoles her i 2024 - men da vi ikke selv vil ifole dem alle, er der mulighed for at leje en af disse, til avl, her i sæson 2024-2025. Der er (stortset) frit valg ift. valg af hingst, men vi vil naturligvis gerne lige være med på råd. Såfremt hoppen skal insemineres, kan det ordnes herhjemme, til fordelagtig pris - se hér

Du har naturligvis hesten som din egen i låneperioden, oga fholder ale udgifter undervejs, på nær forsikringen.

Pris: aftales individuelt - eventuelt mulighed for "gratis" lån, hvis du efter føllet er fravænnet, kan tilride/træne hoppen, den efterfølgende vinter.


Sælges:


Gunnlöð fra Ny Amtoftgaard, født 2022 - utrolig smuk ung hoppe, brun med stor stjerne. Super skarp afstamning - far er Gímu fra Strandarhöfði og mor er 1.kl hoppe Súla fra Dalvík. Gangarter over middel, viser ikke umiddelbart pas, men den er der nok et sted, når hun får rytter på. Forventes at blive omkring 137-138 i stg. Oplagt emne til stævner og eventuelt kåring, og som deluxe-ridehest og avlshoppe.

Pris: 35.000,- evt. inkl ophold i "børnehave" indtil midt i April

Mulighed for låneaftale hvis du er ambitiøs og dygtig rytter, der søger kommende stævnehest. (vi dækker visse udgifter indtil hun kan rides)


Lukka fra Ny Amtoftgaard, født 2022 - stor og lidt robust type, med dejlig mildt sind, meget cool og nem. Rødblak. Efter angantýr fra Lambanesi og morfar er Garri fra Reykjavik. Forventes at blive 140+ og den helt rette type til dig der søger din kommende ridehest, med kapacitet til både stævner og gode skovture, og som kan rides af hele familien.

Pris: 28.000,- evt. inkl ophold i "børnehave" indtil midt i April


Rómur fra Ny Amtoftgaard, født 2022 - velproportioneret sort unghingst med 5 gode gangarter, efter Krókur fra Ytra-Dalsgerði og 1.kl mor Raketta fra Ketilstö­um (mor til 1.kl hingst) Langbenet og god type - minder meget om sin far på bygningen. Forventes at blive 140+ cm. Går pt. på unghingstefold syd for Viborg, hvor der er betalt fram til foråret 2025. Spændende emne til både sporten og gæðinga, og naturligvis masser af gode ture i skoven mm.
Pris: 30.000,- (37.500,- inkl fortsat ophold på unghingstefolden)

Mulighed for låneaftale hvis du er ambitiøs og dygtig rytter, der søger kommende stævnehest. (vi dækker visse udgifter indtil han kan rides)