Salg

Salgsheste:


Vi har som regel altid en eller to heste til salg, indimellem flere - men det er ikke altid vi når at annoncere dem hér, da vi også har mange forespørgsler på heste - især ungheste - så det sker jævnligt at vi henvender os direkte til den potentielle køber, når vi får et føl elle vælger at sælge en unghest, der matcher deres behov og ønsker.


Lige pt går vi jo spændt og venter på at følsæsonen kommer igang - det første føl forventes at ankomme allerførst i April, og derefter kommer de faktisk med 7-10 dages mellemrum (hvis ellers hopperne vælger at fole til termin) indtil sidst i Maj/først i Juni. Derefter har vi nogen "efternølere" hen i løbet af  Juli og August, og en enkelt i September, nemlig føllet efter Hylling fra Ulvehave &  Krókur fra Ytra Dalsgerði, som kom lidt som en overraskelse, da vi egentlig havde opgivet at få Hylling drægtig i 2020, da hun ikke rigtig viste nogen brunst. Men en scanning i Januar viste at de to alligevel have haft en smule romantik, allersidst på efteråret ;-)

Nå, men hvis du allerede nu går og ved at du søger noget særligt - et føl efter Angantýr eller Krókur - eller måske et hingsteføl efter Ás fra Ármóti (som vi venter 3 føl efter - hoppeføl vil dog ikke umiddelbart være til salg) så send en mail aller sms, Så har vi det i baghovedet, når det rette føl dukker op.


Søger du en avlshoppe eller en unghoppe, så skriv også. Vi har ikke som sådan nogen der er "aktivt til salg" lige pt, men søger du noget som du ved vi har, så skriv. Hvis du kan tilbyde det rette hjem, så kan det være vi er åbne for salg, eller eventuelt salg af halvpart i en af avlshopperne.

Følgende søger nyt hjem pt:


Embla fra Øster Obenholt

Mørkerød hoppe født 2019 - efter Angantýr fra Lambanesi & Begga fra Tungu (mor er kåret - læs evt. om hende under avlshopper)

Embla er en fin stor unghoppe - pt lidt forvokset at se på, ranglet,dog med rigtig gode rammer - og med et godt udtryk, lang og fyldig man og pandelok, som også er rød/mørkerød. Forældrene er hhv 141 (far) og 145 (mor) og hun forventes umiddelbart at blive et sted derimellem, muligvis lige så stor som moren. Hun vælger traven på marken, og tølter glimtvis - f.eks når hun kommer ned i fart fra galop, eller når hun går fra blødt til hårdt underlag.  Hun forventes at blive en stor lækker ridehest, enten til lækre lange skovture med masser af tølt, eller eventuelt som stævnehest, op til de middelsvære klasser. 

Embla har vi købt som føl, så hun har boet hos os siden fravænning, og hu er velkommen til at blive her indtil det kommende efterår, på unghoppeføl i lækre omgivelser, med andre jævnaldrende.

Hun er passet med smed, vaccinationer, ormekur mm.

Prisen er 28.000 inkl moms.


Berta fra Ny Amtoftgaard

Sort (formodentlig Glóbrun, hår er afsendt til dna-test) hoppeplag fra 2020 - efter àngantýr fra Lambanesi & Birta fra Bolstað. 

Berta er middelstor og robust type, men 5 gode gangarter. Hun vælger primært traven, men en frisk tølt-tur ses også jævnligt) Hun er frisk, en kæk og nysgerrig type, som helt sikker bliver en sjov og lækker ridehest om en 4års tid. Vi har ejet hendes mor for år tilbage, og har desuden haft hende opstaldet de sidste 2½ år igen for ejer, så det her er en mor-linje vi kender rigtig godt. Vi ved at de bliver nogen gode reelle heste - som godtnok kan virke lidt "levende" det første års tid eller to, men som på magisk vis altid falder til ro i 2-3 års alderen, og derefter bare bliver fantastiske rideheste.

Berta er ikke håndteret så meget endnu -men er sød og positiv når der skal ske noget nyt.

Prisen er 18.000 inkl moms.